Flere og flere virksomheder vil gerne give deres medarbejdere mere arbejdsfrihed. Det kan være i form af hjemmearbejdsdage, eller at de kan arbejde på farten, hvis de fx rejser meget. Det betyder også, at medarbejderne tit tilgår både e-mail og virksomhedsservere fra deres egen telefon, tablet eller private computer.

Disse devices har ikke samme sikkerhedsgodkendelse som medarbejdernes arbejdscomputer og telefon, hvilket betyder, at den virksomhedsdata, som dine medarbejdere tilgår via deres egne devices, bliver udsat for risiko for datalæk eller andre sikkerhedsmæssige komplikationer.

Derfor kræver det, at du også opsætter sikkerhedspolitikker og -systemer, som tager højde for samarbejdet mellem private devices og følsomme virksomhedsdata.

Conditional Access giver kontrol over devices

Med Microsoft Intune, som er en del af Microsofts Enterprise Mobility + Security (EMS), kan du kontrollere mobile devices og apps via løsningen Conditional Access. Her kan du sikre, at ingen devices eller mobil-apps kan tilgå virksomhedens e-mail-services eller servere, før at det pågældende device er indskrevet i Intune.

Med Microsoft Intune får du overblik over de devices, som tilgår dine virksomhedsdata. På den måde får du mulighed for at:

konfigurere devices, så de møder virksomhedens sikkerhedsstandarder

måle på, hvorvidt de pågældende devices er compliant ift. virksomhedens politikker

fjerne følsomme virksomhedsdata fra de private devices

Conditional Access sørger for, at du kan holde styr på, at du beskytter Office 365 data fra devices, som ikke opfylder din virksomheds sikkerhedspolitikker. Det kan fx være at foretage multifaktorgodkendelse, at de er indskrevet i Intune, understøtter OS version, low-risk brugerprofil og så videre.

Med en løsning som Conditional Access får du stor og bred sikkerhedskontrol, mens du giver dine medarbejdere en optimal bruger-oplevelse, som gør det muligt for dem at lave deres bedste arbejde fra hvilket som helst devices og lokation.

Hvis du vil vide mere om, hvordan du bliver klogere på dine medarbejderes sikkerhedsadfærd, kan du læse blogindlægget ”Overvågning af digital adfærd er nøglen til større datasikkerhed”, eller skrive dig op til at få de nyeste indlæg fra bloggen herunder.

Nyhedsbrev

Klik herunder for at tilmelde dig vores mailliste for at modtage tilbud, nyheder, samt brugbare tips og tricks.

Skriv til os

Har du en forespørgsel til os?
Klik på knappen herunder for at kontakte os. Vi svarer så hurtigt vi kan.

Book et møde

Lad os mødes. Klik på knappen herunder for at booke et gratis og helt uforpligtende møde med en af vores konsulenter.

0 kommentarer

Indsend en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev for relevante nyheder og tilbud.

Tak for din tilmelding!

Share This