Her på bloggen har vi skrevet meget om, hvordan du bedst beskytter og opruster din virksomhed mod både interne og eksterne trusler. Det vil vi blive ved med, fordi vi højt og helligt arbejder for at gøre det digitale erhvervsliv i Danmark til et mere sikkert sted at drive forretning.

Vi er dog også nødt til at vide os sikre. Vi skal forstå, hvor det er, det går galt og følge med i den, forhåbentligt, positive udvikling i virksomhedens sikkerhedsniveau. Det er bare svært uden de rigtige systemer til at overvåge og analysere sikkerhedsniveauet – så vi ved, hvor vi skal opruste sikkerhedsindsatsen, hvis den en dag svigter.

Overvågning af digital adfærd i virksomheden kan være med til at forhindre kritiske datalæk. Senest var brancheorganisationen IT-Branchen ikke selv opmærksom på, at de havde lækket personoplysninger til event-deltagere – og når selv IT-Branchen har problemer med sikkerheden, så står det skidt til.

Azure Active Directory reports giver et forkromet sikkerhedsoverblik

Du kan heldigvis gøre noget for at komme uheldige datalæk i forkøbet. En overskuelig måde at få overblik over dit sikkerhedsniveau er med sikkerhedsrapporter gennem Azure Active Directory.

Med denne løsning får du et stærkt og forkromet overblik over sikkerheden i virksomheden, og rapporterne giver dig mulighed for at:

• bestemme, hvordan dine apps og services udnyttes af dine brugere

• opdage potentielle sikkerhedsfarer, som kan påvirke sikkerheden i virksomheden

• foretage fejlfinding og opdage problemer, der forhindrer dine brugere i at lave deres arbejde

Sikkerhedsrapporterne er delt op i to sektioner:

    1. Security reports

    2. Activity reports

Security reports

Disse rapporter giver dig information om identiteter i din virksomhed. Der er to typer af security reports:

• Brugere med risikostatus. Fra denne rapport får du overblik over alle de brugerkonti, som muligvis er blevet kompromitteret på sikkerheden.

• Risikofyldte logins. Rapporten her giver dig indikatorer på, hvis der har været login-forsøg fra nogen, som ikke har tilknytning til den pågældende bruger-konto.

Du får adgang til alle ovenstående oplysninger med en Basic-licens til produktet, men kan vælge at opgradere til Premium-licenser for at få mere detaljerede oplysninger om sikkerhedsbristet.

Activity reports

Disse rapporter giver dig en bedre forståelse af dine brugeres sikkerhedsadfærd. Du får adgang til:

Audit logs, som giver dig overblik over systemaktiviteter. Du kan fx undersøge, hvem der har givet en bruger adgang til en admin-gruppe, se hvem der tjekker ind på virksomhedens forskellige apps og tjekke hvor mange nulstillede adgangskoder, I har pr. måned.

Sign ins, som sikrer, at du får information om, hvem der har udført de aktiviteter, som kommer frem i dine audit logs. Du kan fx få svar på, hvilke login-mønstre en bestemt bruger har, hvor mange brugere som har logget ind henover en hel uge og meget mere.

Hvis du vil vide mere om, hvordan du forbedrer og optimerer din datasikkerhed, kan du blive klogere i blogindlægget Beskyt din pengepung: Undgå datalæk med simpel løsning eller tilmelde dig vores blog herunder.

Nyhedsbrev

Klik herunder for at tilmelde dig vores mailliste for at modtage tilbud, nyheder, samt brugbare tips og tricks.

Skriv til os

Har du en forespørgsel til os?
Klik på knappen herunder for at kontakte os. Vi svarer så hurtigt vi kan.

Book et møde

Lad os mødes. Klik på knappen herunder for at booke et gratis og helt uforpligtende møde med en af vores konsulenter.

0 kommentarer

Indsend en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev for relevante nyheder og tilbud.

Tak for din tilmelding!

Share This