Sikkerhed

Beskyt din virksomhed indefra

Hvad kan vi hjælpe med

Sikkerhedstjek

Hvor sårbar er din virksomhed i virkeligheden?

Mange forskellige enheder har direkte eller indidrekte adgang til Jeres virksomhed. Det kan være medarbejder, kunder, leverandør eller en ukendt trussel, alle spiller en rolle i Jeres virksomheds sikkerhed.

Novaram gennemgår, analyserer og diagnosticerer sikkerheden i Jeres nuværende IT opsætning og tilbyder; at rådgive jer i den bedst mulige udnyttelse og sikring af jeres IT løsning.

Efter en grundig gennemgang og analyse, stiller vores konsulent en diagnose, som vi gennemgår med Jeres virksomhed.

Kontakt os i dag på 70 26 77 30

Antivirus og antispam

Med et effektiv virus og spam filter har I mulighed for at stoppe virus og spam inden det når Jeres virksomheds netværk. Når en e-mail sendes til Jeres virksomhed, vil e-mailen først blive analyseret og scannet af vores antivirus og spamfilter. Kun hvis e-mailen klassificeres som virus-fri og ’ikke spam’ sendes den videre til Jer.

Endpoint security

Endpoint Security
Beskyt dit netværk på tværs af alle platforme: Windows, Mac, Linux, Android, servere, arbejdsstationer.

Endpoint Security er en ideel sikkerhedsløsning til både små og store virksomheder. Endpoint Security benytter flere lag af sporing og unik sky-teknologi til at holde trusler ude og blokere alle potentielle angrebsvektorer. Små signaturopdateringer foregår diskret og efter behov og nedsætter ikke systemets hastighed.

Backup og gendannelse

En god fortløbende backupløsning kan være afgørende for Jeres virksomhed. Er uheldet først ude kan en backup redde mange timers arbejde fra at gå tabt.

Remote backup forgår ved at krypterer Jeres data, og sender dem ligeledes krypteret over internettet til vores datacentre. Vores løsninger er skalérbare og kan gå fra én enkelt Server til komplekse systemer med store mængder data.

I kan vælge at få managed eller unmanaged backup. Ved managed backup sørger vi for Jeres backup; vi overvåger, gennemgår status mails, fejlretter og laver løbende gendannelsestests. Ved unmanaged backup stiller vi løsningen til rådighed, men I er selv ansvarlige for at backup kører planmæssigt, opgradering af backupklienter, rettelse af fejl, samt evt. reetablering.

Minimal start investering

Hurtig og nem installation

Databeskyttelse

Tag kun backup af det I har brug for

Hurtig genetablering af Jeres kritiske data

Betaling efter mængde

Vi er til for at hjælpe dig

Kontor

Baldersbækvej 2, 2 sal
Dk-2635 Ishøj

Åbningstid

Man-Fre: kl. 9:00 – 17:00
Lør-Søn: lukket

Kontakt os

70 26 77 30

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev for relevante nyheder og tilbud.

Tak for din tilmelding!

Share This