IT Sikkerhed

At miste adgang til jeres IT systemer eller miste data kan være fuldstændig handlingslammende for en virksomhed. Oftest vil I ikke være i stand til at håndter kunde opgave, overholde deadlines m.m.

Cyber angreb er blevet en del af hverdagen og en trussel der er nødvendig at forholde sig til. Manglende sikkerhedsbestemmelser og foranstaltninger kan i den yderste konsekvens medføre at uvedkommende for adgang til følsomme data.

 

Remote backup

En god fortløbende backupløsning kan være afgørende for Jeres virksomhed. Er uheldet først ude kan en backup redde mange timers arbejde fra at gå tabt.

Remote backup forgår ved at krypter jeres filer og sende dem over internettet til vores lokationer. Vores løsninger er skalerbare og kan gå fra én enkelt Server til komplekse systemer med store mængder data.

I kan vælge at få managed eller undmanaged backup. Ved managed backup sørger vi for Jeres backup; vi overvåger, gennemgår status mails, fejlretter og laver løbende restore test. Ved unmanaged backup stiller vi løsningen til rådighed men I er selv ansvarligere for backuppen, køre den planmæssigt, er der fejl der skal rettes og evt. reetablering.

Fordel ved Remote backup:

  • Minimalt start investering
  • Hurtig og nem installation
  • Databeskyttelse
  • Tag kun backup af det I har brug for
  • Hurtig reetablering af Jeres kritiske data
  • Betaling efter mængde

 Antivirus og antispam

Med et effektiv virus og spam filter har I mulighed for at stop virus og spam inden det når Jeres virksomheds netværk. Når en e-mail sendes til Jeres virksomhed, vil e-mailen først blive analyseret og scannet af vores antivirus og spamfilter. Kun hvis e-mailen klassificeres som virus-fri og ’ikke spam’ sendes den videre til Jer.

 

Endpoint Security

Beskyt dit netværk på tværs af alle platforme: Windows, Mac, Linux, Android, servere, arbejdsstationer.

Endpoint Security er en ideel sikkerhedsløsning til både små og store virksomheder. Endpoint Security benytter flere lag af sporing og unik skyteknologi til at holde trusler ude og blokere alle potentielle angrebsvektorer. Små signaturopdateringer foregår diskret og efter behov og nedsætter ikke systemets hastighed.

IT tjek

Det er altid bedre at forebygge end at helbrede.

Novaram gennemgår, analysere og diagnosticeres jeres nuværende IT opsætning og tilbyder; at rådgive jer i den bedst mulige udnyttelse og sikring af jeres IT løsning.

  1. En af Novaram’s It specialister analyser jeres IT opsætning (PC’er, Server, netværk, printer, Licenser m.m.)
  2. Efter en grundig gennemgang og analyse stilleres vores konsulent en diagnose.
  3. Novaram fremsender en sundhedsrapport over vores funds.
  4. Novaram gennemgår sundhedsrapporten med jeres virksomhed

Såfremt I vælger at følge Novaram’s anbefalinger og indgår i et samarbejde, er IT tjekket gratis.

Ønsker I ikke at indgå i et samarbejde, tillader vi os at opkræve et mindre vederlag for de brugte timer på analysearbejder (2-5 timer á 1050 kr. i timen).

 

 

 

Kontakt