Den digitale transformation har haft, og har stadig, stor indflydelse på, hvordan og hvor effektivt vi driver forretning på i 2019. Vi har adgang til nye digitale værktøjer, der gør det nemmere at strømline arbejdsprocesser, vidensdele og samarbejde på tværs af lokationer og landegrænser.

Desværre er der også en bagside af medaljen, når vi har med digital transformation at gøre. Transformationen er med til at udviske netværksgrænser og udvider samtidig hackernes angrebsflade, som strækker sig over devices, applikationer, brugere og forskellige platforme. Den udvikling har gjort det sværere og sværere for it-sikkerhedseksperter at beskytte både virksomhedsdata og personfølsomme oplysninger.

Microsoft Intelligent Security Graph er bedre beskyttelse

En løsning, som kan hjælpe sikkerhedseksperter eller -ansvarlige med et højere sikkerhedsniveau, er Microsoft Intelligent Security Graph. Løsningen bruger avancerede analytics og store mængder threat intelligence og sikkerhedsdata fra Microsoft og deres partnere i kampen mod hackerangreb. Du får adgang til indsigter fra Microsoft Intelligent Security Graph, som styrker din trusselsbeskyttelse i real-time til dine Microsoft-produkter og -services.

Microsoft Intelligent Security Graph virker på mange forskellige måder, men vi har samlet tre eksempler herunder, så du bliver lidt klogere på løsningens kvaliteter.

1. Hæmmer phishing-angreb

Hvis en af dine brugere kommer til at åbne en phising-mail og inficerer sin computer med malware, bliver brugeren gjort opmærksom på infektionen og mistanken om mallware bliver delt via Intelligent Security Graph. Herefter blokerer Office 365 mailen og fjerner den fra alle andre mail-indbakker, og Windows Defender ATP undersøger, om andre maskiner er påvirket af phising-angrebet og igangsætter en plan for at fjerne det resterende malware.

2. Blokerer farlige websteder

Sker det, at en bruger klikker på et link og lander på et usikkert sted på nettet, sender Windows Defender SmartScreen en forespørgsel til Intelligent Security Graph for at afgøre, om linket er sikkert. Hvis ikke, så bliver brugeren forment adgang eller advaret af systemet. Den nye viden om det farlige link lagres i Intelligent Security Graph i løbet af et par minutter.

3. Opdager avancerede trusler

Microsoft Intelligent Security Graph er også med til at bekæmpe mere avancerede trusler. Hvis Azure Security Center sporer en inficeret applikation, der foregiver sig at være en helt almindelig applikation på en virtuel maskine, kan centeret sende Intelligent Security Graph en forespørgsel om, hvorvidt maskinen kommunikerer med en farlig IP-adresse og overfører virksomhedsdata.

Hvis du vil blive klogere på, hvad Microsoft gør for it-sikkerheden kan du læse blogindlægget ”Giv din mobil en personlig sikkerhedsvagt med Microsoft Intune” eller tilmelde dig vores blog herunder.

Nyhedsbrev

Klik herunder for at tilmelde dig vores mailliste for at modtage tilbud, nyheder, samt brugbare tips og tricks.

Skriv til os

Har du en forespørgsel til os?
Klik på knappen herunder for at kontakte os. Vi svarer så hurtigt vi kan.

Book et møde

Lad os mødes. Klik på knappen herunder for at booke et gratis og helt uforpligtende møde med en af vores konsulenter.

0 kommentarer

Indsend en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev for relevante nyheder og tilbud.

Tak for din tilmelding!

Share This