I en tid hvor dine medarbejdere ikke kan arbejde helt, som de plejer, er det stadigvæk vigtigt, at de kan være tilgængelige og have adgang til både kunder, kollegaer og dokumenter. Med Teams kan de netop det, da platformen gør det nemt at deltage i online møder, dele filer, og chatte. Teams blev ”the go-to” platform for langt flere end hidtil, da mange pludselig måtte indstille sig på at arbejde hjemme i en periode. Derfor er det også værd at tage et kig på, hvordan din virksomheds data er sikret, når en stor gruppe af dine medarbejdere arbejder via Teams.

En del af Office-familien

Da Teams er en del af Microsofts Office-familien er det også dækket af de gænge Office sikkerhedsforanstaltninger såsom 2-faktor godkendelse, rettighedsstyring, og kryptering af filer. Derudover er det muligt yderligere at sikre brugen af Teams, da du som it-chef kan anvende mere avancerede sikkerhedsværktøjer, som også er en del af Office 365.

Da medarbejderne har samme identitet som i resten af Office 365, er deres rettigheder på plads i Teams. De har adgang til de samme dokumenter, enheder og apps til at tilgå virksomhedsinformation som normalt. Ved hjælp af single-sign on oplever medarbejderne heller ikke at blive forstyrret af konstante log-på og log-af beskeder, men kan arbejde som de plejer.

Du får overblik og kontrol med Teams

Med Teams får du som it-chef et godt overblik og øget kontrol over sikkerheden. Der er både styr på lagring og data, da Teams bruger de eksisterende lagringsfunktioner fra Exchange, OneDrive og SharePoint. Samtidig sørger Teams for at kryptere virksomhedsinformationer, som medarbejderne deler i chat, dokumenter eller noter. ATP (Advanced Threat Protection) er også med til at gøre brugen af Teams sikkert. Det hjælper til at beskytte din virksomhed mod cyberangreb, opsnapper og blokerer usikre vedhæftede filer, og gør det nemmere at opspore eventuelt datatyveri. Derudover er Azure Information Protection (AIP) også med til at styrke sikkerheden Teams. AIP beskytter dine data, selv når filerne forlader din organisation og sikrer, at der ikke lækkes f.eks. persondata såsom CPR-numre, pasnumre o.lign.

Alt i alt gør Microsoft det nemt at arbejde sikkert via Teams, da det som alle andre Microsoft programmer er bygget med sikkerheden for øje. Hvis du vil vide mere om Teams eller har du spørgsmål til sikkerheden, så kontakt os via formularen herunder eller på 7026 7730.

Hvis du vil vide mere om, hvordan du kan gøre dine medarbejderes hjemmekontorer mere sikre, kan du læse mere i vores blogindlæg om det her.

Tilmeld dig vores blog!

E-mailadresse:
Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev for relevante nyheder og tilbud.

Tak for din tilmelding!

Share This