Vi har lavet en kobling mellem Myfone-brugerens profilbillede og det billede, som er angivet på medarbejderens Microsoft-profil.

Det betyder, at hvis medarbejderen tilknytter sin Microsoft-bruger med Myfone, vil vedkommendes Myfone-profilbillede blive synkroniseret med billedet fra Microsoft-profilen.

Funktionen er lanceret og kan benyttes med det samme.

Hvis profilbilledet senere hen skiftes på Microsoft-profilen, kan man tvinge en opdatering igennem med det samme ved at trykke Opdater ud for sit profilbillede på Myfone.dk. Alternativt opdateres alle billeder automatisk hver nat.

Vi har lavet denne kobling, så det er muligt at indsætte og opdatere profilbilleder fra centralt hold. Benytter medarbejderen ikke Microsoft som loginmetode, vil profilbilledet forblive uændret og ikke følge ændringerne på virksomhedens Microsoft-portal.

Log ind med Microsoft i Myfone Chrome-udvidelsen

Derudover er det nu også muligt at logge ind med Microsoft i Myfone Chrome-udvidelsen. Login-processen vil fungere på samme måde som på Myfone.dk og i Myfone app’en. Læs mere her.

Om Flexfone

Med Flexfones I mulighed for at binde Jeres medarbejdere sammen på tværs af lokationer, hjemme, på messer, forretningsrejser både ind- og udenlands.

Nyhedsbrev

Klik herunder for at tilmelde dig vores mailliste for at modtage tilbud, nyheder, samt brugbare tips og tricks.

Skriv til os

Har du en forespørgsel til os?
Klik på knappen herunder for at kontakte os. Vi svarer så hurtigt vi kan.

Book et møde

Lad os mødes. Klik på knappen herunder for at booke et gratis og helt uforpligtende møde med en af vores konsulenter.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev for relevante nyheder og tilbud.

Tak for din tilmelding!

Share This