Helt ny loginskærm

Brugerne får en helt ny loginskærm på både Myfone.dk og i Myfone app’en, hvor man vil have knappen Log ind med Microsoft til rådighed.

Første gang man logger ind med Microsoft, vil man blive bedt om at indtaste sine Myfone-brugeroplysninger for at tilknytte Microsoft-brugeren med Myfone-brugeren.

Et og samme login til både Microsoft og Myfone

Brugerne slipper dermed for at huske på flere forskellige loginoplysninger, og man kan altid være sikker på, at adgangskoden til Myfone er den samme, som man bruger til sine Microsoft-platforme.

Samtidig får de også gavn af den sikkerhed, som de i forvejen anvender i deres virksomheds AD, så hvis de f.eks. bruger Microsofts multifaktorgodkendelse (MFA), vil de også skulle bruge det på Myfone.

Man vil naturligvis fortsat kunne logge ind med sine Myfone-brugeroplysninger. Under Indstillinger på Myfone.dk vil man også kunne deaktivere Microsoft-login, hvis man ikke længere ønsker at benytte dette. Ligeledes kan du som administrator fjerne en tilknytning i PBXadmin.

Om Flexfone

Med Flexfones I mulighed for at binde Jeres medarbejdere sammen på tværs af lokationer, hjemme, på messer, forretningsrejser både ind- og udenlands.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev for relevante nyheder og tilbud.

Tak for din tilmelding!

Share This