Har din virksomhed gammelt IT-udstyr liggende i skuffer og skabe, som du ikke tør skille dig af med, fordi de stadig indeholder gamle data, som du ikke ved, hvordan du slipper af med? Så er du ikke alene. Den problematik kæmper mange SMV’er nemlig med. Men hvad gør du så ved det? Det giver vi dig svaret på her.

Det er et kendt scenarie i mange virksomheder. Gamle PC’ere skal kasseres eller overdrages til en anden medarbejder. Men udstyret kan indeholde data, som kan være fortroligt eller personfølsomt, og som derfor ikke må deles med andre. Ofte ses to scenarier: enten bliver udstyret lagt i et skab indtil ingen kan huske, hvilke data det indeholder og så tør man godt smide det ud ”fordi data alligevel er gammelt og formentligt ubrugeligt”. Eller også formaterer man harddisken på PC’en og tænker, at så er det problem løst. Men det er det ikke – langt fra.

Med det rette data recovery tool er det nemlig stadig muligt at læse data på udstyret, og det sætter din virksomhed i en sårbar situation, hvis udstyret f.eks. bliver stjålet.

Kombiner Bitlocker med Microsoft 365 Business Premium

For fremtiden kan du undgå problemet med ubeskyttet data på udstyr, der skal kasseres, ved hjælp af Microsoft 365 Business Premium. Det giver mulighed for at gemme og håndtere alle data direkte i skyen og dermed minimere den mængde af data, der ligger på brugernes udstyr. Med programmer som Teams, OneDrive, og Sharepoint får dine medarbejdere de værktøjer de har brug for til både at arbejde på forskellige devices og til at overholde virksomhedens IT-politikker.

Men hvad gør du så med det udstyr, du allerede har liggende? Svaret er Bitlocker. Med Bitlocker kan du nemlig sørge for, at det data, der eventuelt stadig ligger på harddisken, bliver krypteret og dermed ulæseligt for andre. Skulle computeren blive stjålet, vil det ikke være muligt at sætte harddisken i en ny computer og læse indholdet på den måde.

Sikring af data kan være en omfattende opgave. Hos Novaram er vi klar til at hjælpe dig med f.eks.:

  • opgradering af maskiner, Microsoft Windows og Office, samt 3. parts software.
  • At sikre at sikkerhedsprodukter er installeret, opdateret og kører.
  • At sørge for, at Bitlocker er aktiveret, kører.
  • Udvikling og overholdelse af faste procedurer for datasletning på udstyr
  • Proaktiv monitorering og udbedring af problemer.
  • Remote og onsite brugersupport.

Nyhedsbrev

Klik herunder for at tilmelde dig vores mailliste for at modtage tilbud, nyheder, samt brugbare tips og tricks.

Skriv til os

Har du en forespørgsel til os?
Klik på knappen herunder for at kontakte os. Vi svarer så hurtigt vi kan.

Book et møde

Lad os mødes. Klik på knappen herunder for at booke et gratis og helt uforpligtende møde med en af vores konsulenter.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev for relevante nyheder og tilbud.

Tak for din tilmelding!

Share This