1. Opdateret PowerPoint teleprompter

Dette værktøj lader dig optage en video, mens en teleprompter kører, så du kan læse dine noter, hvis det er nødvendigt. Med de nye opdateringer kan du justere teleprompterens hastighed, hvilket giver en mere flydende oplæsningsoplevelse.

2. Gem nemt i Teams og grupper

Med den nye ‘Gem som’-menu i PowerPoint kan du nemmere gemme og organisere dine præsentationer i forskellige Teams og Grupper, hvilket gør samarbejde og filhåndtering mere effektivt.

3. Forbedrede Tilgængelighedsfunktioner i PowerPoint

Der er kommet flere tilgængelighedsfunktioner til PowerPoint, bl.a. “Undersøg uden farve”-knappen, der hjælper med at sikre, at slides er tilgængelige for farveblinde, og “Marker som dekorativ”-knappen, der hjælper med at håndtere elementer, der ikke bidrager til indholdets forståelse.

4. Opdaterede tegnefunktioner i PowerPoint til nettet

Nyd forbedrede tegnefunktioner, herunder en lineal, en laserpeger og forbedrede undo/redo-funktioner, der gør det nemmere at skabe interaktivt indhold i PowerPoint til nettet.

5. Nem indsættelse af ideoer fra enheden

Indsæt nemt videoer direkte fra din enhed i PowerPoint til nettet, og udvid mulighederne for at inkludere dynamisk medieindhold i dine præsentationer.

6. Forbedrede punkttegn i PowerPoint til nettet

Arbejd mere effektivt med opdaterede tastaturgenveje for punkttegn i PowerPoint til nettet, der gør det hurtigere og lettere at strukturere dit indhold.

7. Skabeloner i PowerPoint til iPad

Udforsk en række nye og inspirerende skabeloner i PowerPoint til iPad, designet til at give dine slides et frisk og professionelt udseende.

8. Formatmaler i PowerPoint til iPad

Brug formatmaleren i PowerPoint til iPad til nemt at kopiere formatering fra ét element til et andet, hvilket gør designprocessen både hurtigere og mere konsistent.

For at holde dig opdateret med de nyeste Microsoft-opdateringer, kan du følge os på Linkedin ved at klikke på denne knap, eller tilmelde dig vores månedlig e-mail nyhedsbrev her:

Brug for hjælp til tofaktorgodkendelse eller råd til sikkerhed?

Ønsker du hjælp til, at IT-sikre din virksomhed? Så tag fat i os på tlf. 70 26 77 30 eller info@novaram.dk

Nyhedsbrev

Klik herunder for at tilmelde dig vores mailliste for at modtage tilbud, nyheder, samt brugbare tips og tricks.

Skriv til os

Har du en forespørgsel til os?
Klik på knappen herunder for at kontakte os. Vi svarer så hurtigt vi kan.

Book et møde

Lad os mødes. Klik på knappen herunder for at booke et gratis og helt uforpligtende møde med en af vores konsulenter.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev for relevante nyheder og tilbud.

Tak for din tilmelding!

Share This