Arbejd hvor som helst, når som helst og fra hvilken som helst enhed. Det er konceptet omkring Modern Workplace.

Vi har samlet nogle af vores løsninger der underbygger dette koncept herunder.

Telefoni

Vores telefoniløsning Flexfone gør det muligt at modtage og foretage opkald med virksomhedens hovednummer uanset hvor medarbejderen er.

Det kan vi gøre enten ved en mobiltelefon, via en browser på en computer, via Microsoft Teams og/eller med en bordtelefon.

Vi kan flytte og opsætte en løsning til Jer på få dage, og vi har også et bredt udvalg af telefoner og headsets vi kan levere sammen med løsningen.

Du kan læse mere om løsningen her https://novaram.dk/flexfone/, eller ring til os på 70267730 for at høre hvordan vi kan hjælpe Jer.

Kommunikation og samarbejde

Vi anbefaler brugen af Microsoft Teams. Med dette fantastiske produkt kan Jeres medarbejdere skrive sammen 1-til-1 eller i kontekst af et Teams. Man kan holde webmøder, dele filer, samarbejde om filer, arbejde på et fælles virtuelt whiteboard, og meget meget mere.

Med Flexfone integreret i Teams kan du samle din kommunikation i én platform.

Jeres sælgere kan også præsentationer og webmøder med Teams, dele skærm og dokumenter, samt annotere på disse under sessionen.

Læs mere om Microsoft Teams

Læs mere om Flexfone integrationen

Du er også meget velkommen til at kontakte os på telefon 70267730 for spørgsmål.

 

Adgang til systemer

Vi leverer mange løsninger til at kunne tilgå virksomheden systemer og data udefra.

VPN – Helt basalt kan vi opsætte en VPN-adgang, som gør at medarbejderens computer kommer på virksomhedens netværk over en krypteret tunnel. Dérfra er det netværksmæssigt som at arbejde på kontoret, blot lidt langsommere.

Hardware – Har medarbejderne ikke en bærbare, eller mangler medarbejderen skærm eller anden hardware, kan vi levere med kort varsel.

Privat udstyr – Skal medarbejderen arbejde med privat computer, tilbyder vi at lave en gennemgang af denne, samt installere EndPoint Protection som denne, for at sikre virksomheden mod evt. sårbarheder i det private udstyr.

Microsoft365 – Microsoft365 er Microsofts bud på den moderne arbejdsplads. Du skal kunne arbejde hvor som helst, når som helst, og fra hvilken som helst enhed.
Med denne løsning får du streaming af videoer, Officepakken både online og installeret på dine enheder, Intranet, social medie, chat, kommunikationsplatform, Business Intelligence, E-mail, fillager og deling, kalendre, projektstyring, opgavestying, og meget meget mere.

Sikkerhedsfunktionerne er samtidigt helt i top med kryptering, multifaktor authentikering, identity protection, data loss prevention, og meget meget mere.

blank

Du er også meget velkommen til at kontakte os på telefon 70267730 for spørgsmål.

 

Se også vores tjeckliste til hjemmearbejde her

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev for relevante nyheder og tilbud.

Tak for din tilmelding!

blank

Bliv en del af Novaram

Vi søger pt. 1 ny kollega.

Klik her for at se vores ledige stillinger

You have Successfully Subscribed!

Share This