I det danske erhvervsliv er et stærkt og struktureret samarbejde blevet et stadigt større fokus. En god samarbejdskultur blandt kolleger og samarbejdspartnere sikrer ikke alene bedre forretningsforhold, men det er også med til at tage markedsandele foran mindre samarbejdsstærke konkurrenter.

Skal samarbejdet på tværs afdelinger gå op i en højere enhed, så er vi også afhængige af effektive værktøjer og systemer, der kan sætte de rigtige rammer for det gode samarbejde. Antallet af samarbejdsværktøjer har det dog med at tage overhånd. For mange virksomheder bruger fx services som Skype til telefonmøder, OneDrive til fildeling og chatfunktioner hos en helt tredje service – og det gør bestemt ikke noget positivt for samarbejdet, at du og dine medarbejdere skal cykle frem og tilbage mellem en håndfuld forskellige services for at sikre samarbejdet. Den løsning koster både på it-sikkerheden og bundlinjen, hvis dine medarbejdere spilder deres tid med at grave de nødvendige filer og data frem fra gemmerne.

Det store spørgsmål til 1.000.000 kr. er så: Hvilken virksomhed er du? Er jeres interne og eksterne samarbejde snorlige? Eller halter jeres samarbejde bagefter konkurrenterne?

Microsoft Teams samler og styrker dit samarbejde

Vi tør godt sige, at hvis dine konkurrenter bruger Microsoft Teams, og du ikke gør, så har de en unfair og ret kritisk fordel, når det handler om samarbejde i virksomheden. Microsoft Teams er nemlig et samarbejdsværktøj, som har alle de mest centrale funktioner som fil-deling, video-opkald, chat og meget mere samlet ét sted. Vi har udvalgt de tre største fordele ved at samarbejde over Microsoft Teams her:

1. Dit arbejde bliver mere effektivt

Større effektivitet på arbejdspladsen betyder ofte, at du er nødt til at multitaske. Der skal flere programmer i gang på samme tid for at løse de fleste opgaver. Microsoft Teams samler alle applikationer ét sted og understøtter både telefonopkald, fildelinger og møder for hvert enkelt team i virksomheden. Dine teams får altså fingrene i en samarbejdshub, hvor de, både online og offline, har adgang til de informationer, de skal bruge. Det gør samtidig, at dine medarbejdere uden problemer også kan arbejde hjemmefra eller på farten uden at gå på kompromis med effektiviteten.

2. It-sikkerheden får et sikkerhedsboost

Vi er alle tænkende mennesker. Det har sine klare fordele, men engang i mellem kan den evne også være en udfordring. Stiller du som virksomhed fx ikke tilfredsstillende værktøjer til rådighed for dine medarbejdere, så går de oftest egne veje og henter selv de programmer, de har brug for. Er din fildelingstjeneste ikke god nok, så henter de Dropbox eller lignende programmer, hvis de har behov for at dele filer med kolleger eller kunder. Den manøvre udsætter din virksomhed for en stor sikkerhedsrisiko, da følsomme oplysninger bliver delt på en tjeneste, som I i virksomheden ikke har godkendt. Det problem løser Microsoft Teams, da det optræder i et sikkert miljø i form af Office 365. Tilvælger du Microsoft 365 får du samtidig automatiserede sikkerhedspolitiker, der øger sikkerheden endnu mere.

3. De nyeste funktioner er altid lige ved hånden

Microsoft Teams er en forretnings- og samarbejdsplatform, som har vokseværk. På verdensplan har flere end 300.000 virksomheder Microsoft Teams som en integreret del af deres hverdag. Derfor bruger Microsoft også mange kræfter på at udvikle nye funktioner og forbedre de eksisterende, så du altid har adgang til de nyeste og bedste funktioner til at styrke samarbejdet i din virksomhed.

Vil du blive klogere på mulighederne i Microsoft Teams, kan du læse vores indlæg Teams er en del af Flexfone-familien, eller skrive dig op til vores nyhedsbrev herunder.

Nyhedsbrev

Klik herunder for at tilmelde dig vores mailliste for at modtage tilbud, nyheder, samt brugbare tips og tricks.

Skriv til os

Har du en forespørgsel til os?
Klik på knappen herunder for at kontakte os. Vi svarer så hurtigt vi kan.

Book et møde

Lad os mødes. Klik på knappen herunder for at booke et gratis og helt uforpligtende møde med en af vores konsulenter.

0 kommentarer

Indsend en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev for relevante nyheder og tilbud.

Tak for din tilmelding!

Share This