Du har tjekket dine lommer, din taske, under puderne … og så slår det dig. Du har glemt din arbejdstelefon på kaffebarens bord.

Du går i panik.

Det er ikke selve enheden, der bekymrer dig, men alle de følsomme forretnings oplysninger, der er gemt på den. Hvis den mobil havner i de forkerte hænder, står du over for et mareridt.

Men den bekymring kan være ovre. Microsoft og Samsung går sammen om at gøre dine arbejdstelefoner mere sikre. I denne måned lancerer de en banebrydende løsning, der skal hjælpe med at beskytte alle, der bruger en Samsung Galaxy-enhed på arbejdspladsen.

Og hvordan?

Med noget, der kaldes ”on-device attestation”. Det giver virksomheder mulighed for at se, om mobile enheder er blevet kompromitteret, selv i deres dybeste komponenter. Tænk på det som en sikkerhedsvagt til din telefon.

Samsung bidrager med sine software- og hardwareinnovationer, mens Microsoft leverer sin ekspertise inden for slutpunktsadministration.

Og mens andre enhedsattesteringsværktøjer kræver en netværksforbindelse og adgang til cloud-tjenester, fungerer denne løsning pålideligt uanset netværksforbindelse eller enhedens ejerskabsmodel.

Denne løsning vil blive lanceret sammen med Microsoft Intune (tidligere kendt som Windows Intune), en samlet slutpunktsadministration-tjeneste til både virksomhedsenheder og BYOD (Bring Your Own Device). Den vil være tilgængelig for udvalgte Samsung Galaxy smartphones og tablets, specielt dem der er “Secured by Knox”.

Så uanset om du arbejder fra kontoret, en travl kaffebar eller en fjern hytte i skoven, kan du være sikker på, at din enhed er sikker.

I erhvervslivet er din telefon mere end bare en kommunikationsenhed. Det er en boks med følsomme (og værdifulde) oplysninger. Og med Microsoft og Samsung på sagen, er den boks lige blevet meget mere sikker.

Hvis vi kan hjælpe dig med at holde nogle af dine enheder mere sikre, så kontakt os.

Brug for hjælp til din sikkerhed?

Ønsker du hjælp til, at blive proaktiv når det kommer til din din IT-sikkerhed? Så tag fat i os på tlf. 70 26 77 30 eller info@novaram.dk

Nyhedsbrev

Klik herunder for at tilmelde dig vores mailliste for at modtage tilbud, nyheder, samt brugbare tips og tricks.

Skriv til os

Har du en forespørgsel til os?
Klik på knappen herunder for at kontakte os. Vi svarer så hurtigt vi kan.

Book et møde

Lad os mødes. Klik på knappen herunder for at booke et gratis og helt uforpligtende møde med en af vores konsulenter.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev for relevante nyheder og tilbud.

Tak for din tilmelding!

Share This