Den danske mødekultur har sine udfordringer. Der bliver snakket for meget, enten af mødelederen eller medarbejderne, møderne trækker ud, der mangler struktur og opfølgning – og generelt har møder i danske virksomheder brug for seriøse forbedringer.

Det største problem med ustrukturerede og uklare møder er, at det er en tidsrøver og grund til frustrationer blandt alle mødedeltagerne. Tid er en af de vigtigste faktorer, når det handler om forretningsudvikling, opgaveløsning og projektledelse – og hvis møder tager tid fra kerneopgaver uden at føre til konkrete resultater, så bliver virksomhedens performance og udvikling over tid markant ringere.

Det er der ingen virksomheder, der ønsker og derfor skylder alle danske virksomheder også sig selv at tage deres mødeaktiviteter seriøst, så de ikke fører til direkte tidsspild.

Virtuelt whiteboard er vejen til mere effektive møder

Ustrukturerede diskussioner, ukonkret opsummering og manglende stringens i opfølgningen på mødet er med til at gøre møder til en frustrerende disciplin.

Det er der heldigvis råd for.

i3SIXTY er et virtuelt whiteboard, som nemt og ubesværet strukturerer mødets mest centrale elementer. Det gør den blandt andet ved:

• Trådløs casting. i3SIXTY kan nemt castes op på en større skærm eller lignende i mødelokalet, så alle kan følge med i PowerPoint-slides eller noter.

• Nemme noter. Du kan tage noter direkte på i3SIXTY og eksportere noterne direkte til andre devices.

• Ubesværede konferencer. i3SIXTY har indbygget mikrofon og webcam, så du uden problemer kan bruge whiteboardet til video-konferencer.

Er du interesseret i at vide mere om i3SIXTY, og hvordan du får en bedre mødekultur i din virksomhed ved hjælp af den rette teknik, så tag fat i os på tlf. 70 26 77 30 eller info@novaram.dk.

Du kan også tilmelde dig vores nyhedsbrev herunder, så du altid får de seneste nyheder og nyeste indsigter fra den danske it-branche.

Nyhedsbrev

Klik herunder for at tilmelde dig vores mailliste for at modtaget tilbud, nyheder, samt brugbare tips og tricks.

Skriv til os

Har du en forespørgsel til os?
Klik på knappen herunder for at kontakte os. Vi svarer så hurtigt vi kan.

Book et møde

Lad os mødes. Klik på knappen herunder for at booke et gratis og helt uforpligtende møde med en af vores konsulenter.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev for relevante nyheder og tilbud.

Tak for din tilmelding!

Share This