Har du nogensinde været fristet til at downloade betaversionen af din yndlingsapp, fordi du ønskede at teste de nye funktioner før alle andre?

STOP!!!

FBI har nogle nyheder, som måske får dig til at tænke dig om en ekstra gang.

Cyberkriminelle har fundet på et helt nyt trick til at lokke os ind i deres hule. De skjuler ondsindet kode i falske betaversioner af populære apps og forvandler intetanende menneskers smartphones til deres personlige sparegrise.

Misforstå os ikke, vi elsker innovation lige så meget som det næste hold af tech-entusiaster. Men selvom betaversioner har en vis tiltrækningskraft, har de ikke gennemgået de strenge sikkerhedstjek, som apps i de officielle app butik skal igennem.

Kriminelle sender falske e-mails, hvor de udgiver sig for at være udviklere af populære apps og tilbyder tidlig adgang til nye betaversioner.

Men de er selvfølgelig også falske. Når de først er installeret, kan de gøre alle mulige slemme ting, herunder få adgang til data fra dine økonomiapps og endda overtage din telefon.

Hvis dine medarbejdere downloader dem på virksomhedens enheder, kan din virksomhed så blive kompromitteret?

Der er en morale i vores historie. Og den er enkel: Tålmodighed er en dyd.

Vent med at downloade betaversioner af apps. Vent, til de er stabile og officielt udgivet i app stores. Gode ting kommer til dem, der venter, og det gælder også sikre apps.

Hvis du tidligere har downloadet betaversioner, skal du holde øje med røde flag som hurtigere batteridræn, dårlig ydeevne, vedvarende pop-up-reklamer og apps, der beder om unødvendige tilladelser.

I denne digitale tidsalder skal vi være lige så kloge og kyndige, som den teknologi vi bruger. Så før du trykker download, så tænk lige over: Er denne app risikoen værd?

Træn dine medarbejdere i at tænke på samme måde. Og hvis du giver dem arbejdstelefoner, så overvej en Mobile Device Management-løsning til at kontrollere, hvad de kan gøre med dem.

 

Vi kan hjælpe dig med at beskytte alle dine enheder bedre. Tag kontakt til os.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev for relevante nyheder og tilbud.

Tak for din tilmelding!

Share This