Et stort ønske fra rigtig mange kunder, har været at få en fælles kontaktbog på Myfone.dk.

Den funktion har er nu lavet, og den er klar til lancering den 25.06.2019. Det betyder, at den teleansvarlige, let kan administrere en liste over fælles kontakter, som alle medarbejdere i virksomheden kan se på deres Myfone.dk.

I PBXadmin vil det blive muligt at uploade en kommasepareret fil (CSV-fil) med informationer på de kontaktpersoner, der skal fremgå af den fælles kontaktbog. Klik her for at se en guide til funktionen. 

Nyt overblik over dine forskellige kontakter

Sammen med den fælles kontaktbog, har vi også lavet en helt ny opdeling af de forskellige kontakter på Myfone.dk, så du får et bedre overblik over, hvor de kommer fra. Det betyder, at du udover Alle kontakter, Kollegaer og Fælles kontaktbog, fremover vil have kontaktlisterne Mobilkontakter, Exchange kontakter og Afdelinger.

Listen med eksterne kontakter, som du kender i dag, er blevet opdelt i Mobilkontakter og Exchange kontakter. Mobilkontakter viser kontakterne i din telefonbog, hvis du via app’en har eksporteret dem til Myfone.dk. Exchange kontakter viser, som navnet antyder, dine kontakter i Exchange, hvis du benytter vores Exchange integration.

Og sidst, men ikke mindst, får du også en kontaktliste for hver af de afdelinger, der er i virksomheden.

Søgefunktionen er blevet udvidet

Med den fælles kontaktbog og de andre nye kontaktlister, er søgefunktionen på Myfone.dk kun blevet endnu mere relevant. Derfor har vi udvidet søgemulighederne, så man nu under alle kontaktlister kan søge på både navn, firmanavn, telefonnumre og e-mailadresser – ligesom du i dag kan under listen Kollegaer.

Lancering

Som sagt lanceres den fælles kontaktbog og de nye kontaktlister tirsdag den 25.06.2019, og Myfone-brugerne skal ikke gøre noget, for at få gavn af de nye ændringer.

Husk at informere Jeres brugere om disse nye funktioner.

Vi håber, at du og dine kolleger bliver glade for disse nye funktioner – og har du spørgsmål, tager du endelig bare fat i os.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev for relevante nyheder og tilbud.

Tak for din tilmelding!

Bliv en del af Novaram

Vi søger pt. 1 ny kollega.

Klik her for at se vores ledige stillinger

You have Successfully Subscribed!

Share This