It-afdelingerne ude i det danske erhvervsliv har fået meget mere at se til i løbet af de seneste år. Flere og mere intelligente cloud-løsninger har set dagens lys, mens trusselsbilledet kun er blevet mere og mere kompleks, alvorligt og skræmmende.

Derfor er det heller ikke blevet nemmere at være it-ansvarlig. Uanset om du sidder som eneste mand i afdelingen eller har indtil flere it-kolleger, så skal du forholde dig til udviklingen af it-områdets betydning for danske virksomheders evne til at drive forretning.

Det sker tit, at udviklingen overhaler os – og så er det med at lede efter (nye) metoder til at få mere tid på hænderne som it-ansvarlig.

Vi har heldigvis et bud på, hvordan du nemt kan finde mere tid til udvikling og bruge mindre energi på administrative opgaver.

Hosting giver mere tid

En effektiv måde at frigive mere tid til andre opgaver, er ved at hoste dine servere hos en ekstern samarbejdspartner. På den måde slipper du blandt andet for anskaffelsesomkostninger, afskrivninger, vedligeholdelse, opdateringer og så videre. Det er alle sammen opgaver, som tager meget tid fra udvikling og andre vigtigere projekter.

Hos Novaram tilbyder vi blandt andet tre centrale typer af hosting: Private Cloud Hosting, Public Cloud Hosting og Co-location.

Med Private Cloud Hosting får I jeres eget dedikerede miljø på egne fysiske serverer, der passer til jeres behov. Det er en fleksibel og skalerbar løsning med overvågning og support 24/7.

Med Public Cloud Hosting sørger vi for at opbygge, drifte og vedligeholde de fysiske elementer bag en virtuel server. I kan nemt og hurtig tilgå jeres data og kan skalere op og ned, hvis jeres behov ændrer sig.

Med Co-Location får I en sikker opbevaring af jeres servere. I kan vælge mellem at hoste jeres servere i et Novaram-rackskab inkl. strøm og køling eller i et dedikeret rackskab med mulighed for at vælge enten hele eller halve rackskabe. Til Co-Location kan du også tilkøbe driftservices, support og remote hands services.

Udover ovenstående tilbyder vi også Hosted Virtual Servers (virtuelle servere på Novarams virtualiseringsservere) og Dedikerede Servere (udlejede Novaram-servere med overvågning og support 24/7).

Er du interesseret i en hosting-løsning hos Novaram, kan du fange os på tlf. 70 26 77 30 eller info@novaram.dk.

Du kan også skrive dig op til vores nyhedsbrev, så du altid får de nyeste indsigter og meninger fra os.

Tilmeld dig vores blog!

E-mailadresse:
Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev for relevante nyheder og tilbud.

Tak for din tilmelding!

blank

Bliv en del af Novaram

Vi søger pt. 1 ny kollega.

Klik her for at se vores ledige stillinger

You have Successfully Subscribed!

Share This