Godt nytår.

Kan du huske Microsoft Paint? Det simple tegneværktøj, som mange af os brugte til at skabe pixelerede mesterværker i vores ungdom? Det er nok ikke en app, du bruger særlig meget i dag. Men hvad nu, hvis jeg fortalte dig, at der er en grund til, at du måske vil genbesøge den lige nu?

Microsoft Paint får en seriøs opgradering i Windows 11 – og det hele handler om AI.

Den store nyhed er introduktionen af Dall-E 3-support til Paint, eller som det hedder i appen, Cocreator.

Lyder det bekendt?

Hvis du har set funktionen i Bing AI, ved du, at det er en game-changer. Det er ikke bare en hvilken som helst billedskabelsesfunktion. Med Cocreator kan du fortælle den, hvad du vil have, angive en kunststil, og et billede baseret på din beskrivelse dukker op på magisk vis.

Og det er ikke en gimmickagtig add-on. Da Cocreator først blev lanceret med Bing Chat (nu kaldet Copilot), var der et massivt rush for at bruge billedgenereringsfunktionen. Og hvor god er den?

Tja, lad os bare sige, at den har været betydelig.

Selvfølgelig har der været et par problemer undervejs, men når det handler om kunstig intelligens, er lidt turbulens en del af hverdagen.

Windows Latest rapporterer, at Cocreator i Paint har forladt testfasen og er klar til prime time – den ruller nu ud til alle Windows 11-brugere.

Hvis du ikke ser Cocreator-funktionen endnu, skal du ikke bekymre dig, den kommer. Bare sørg for, at du kører den nyeste version af Paint. Hvis Microsoft beder dig om at skrive dig på ventelisten, så gør det.

Cocreator-funktionen er ikke den eneste nye tilføjelse til Paint. Appen er blevet væsentligt forbedret i år. Vi taler om en gennemsigtighedseffekt, lag (en meget efterspurgt funktionalitet) og endda fjernelse af baggrund. Og disse forbedringer er ikke kun for Paint, Microsofts centrale Windows 11-apps får også en makeover.

Nu tænker du måske: “Det er alt sammen fint og godt, men hvordan hjælper det min virksomhed?”

Forestil dig, at du kan lave skræddersyet grafik til præsentationer, rapporter eller opslag på sociale medier på få sekunder. Tænk på, hvor meget tid og penge det kan spare.

Med Cocreator kan alle på dit team blive grafiske designere. Der er ikke brug for dyr software eller lang oplæring; bare beskriv, hvad du vil have, og lad AI gøre resten.

Hvis vi kan hjælpe med det eller et andet teknisk problem i år, så kontakt os.

Brug for hjælp til Microsoft eller råd til sikkerhed?

Ønsker du hjælp til, at IT-sikre din virksomhed? Så tag fat i os på tlf. 70 26 77 30 eller info@novaram.dk

Nyhedsbrev

Klik herunder for at tilmelde dig vores mailliste for at modtage tilbud, nyheder, samt brugbare tips og tricks.

Skriv til os

Har du en forespørgsel til os?
Klik på knappen herunder for at kontakte os. Vi svarer så hurtigt vi kan.

Book et møde

Lad os mødes. Klik på knappen herunder for at booke et gratis og helt uforpligtende møde med en af vores konsulenter.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev for relevante nyheder og tilbud.

Tak for din tilmelding!

Share This