Den 01.07.2019 lancerer Flexfone deres Wallboard, som er en ny og forbedret udgave af det, der i dag hedder Storskærm. Wallboardet giver jer en oversigt med live opkaldsstatistik over jeres indgående kald – og har nu fået en masse nye muligheder og et grafisk løft.

Skab overblikket med moduler
Wallboardet bygges op af moduler, der fx viser opkaldsstatistik eller alle medarbejdere, der er tilmeldt en bestemt kø. Det nye Wallboard kan opdeles i 1, 2 eller 3 kolonner, og der kan nemt rykkes rundt på modulerne via drag and drop. Det gør, at du kan få endnu mere indhold med på Wallboardet, og på samme tid giver det mere fleksibilitet til at skræddersy det, så det passer til netop jeres behov.

Wallboardet har også fået et grafisk løft, så farver og tekster nu er meget nemmere at se fra lang afstand. Designet er også blevet optimeret, så Wallboardet altid tilpasser de enkelte moduler og deres indhold optimalt på alle skærmstørrelser – også på tablets og mobiltelefoner.

Gør Wallboardet helt unikt
Der er også kommet endnu flere muligheder for at tilpasse Wallboardets layout præcis efter jeres ønsker. Udover at brande topbjælken i Wallboardet med jeres eget logo eller farve, kan I nu også i stedet vælge udelukkende at skrive en tekst i venstre hjørne.

Derudover har et meget efterspurgt ønske været et nat-tema til Wallboardets udseende, så I nu selv bestemmer, om Wallboardet skal have en sort eller hvid baggrund.

Fem forskellige sprog
Sidst men ikke mindst, kan Wallboardet vælges på både dansk, engelsk, norsk, svensk eller tysk, hvis I f.eks. har afdelinger i udlandet. Tag kontakt til os, hvis du ønsker jeres Wallboard på et andet sprog end dansk.

Det skal du være opmærksom på
Hvis du allerede i dag bruger storskærm, vil du automatisk få det nye Wallboard, når det lanceres den 01.07.2019. Hvis du aldrig slukker for din skærmside, skal du dog genindlæse siden, for at skiftet slår igennem.

Vær opmærksom på, at hvis du har det samme Wallboard kørende flere gange i samme browser på en computer, vil de ikke opdatere korrekt. For at løse dette og fx have tre ens Wallboards kørende på samme tid, skal du åbne to af dem i inkognitotilstand.

Ønsker du at komme i gang med det nye Wallboard eller har spørgsmål, skal du endelig bare tage fat i os.

Nyhedsbrev

Klik herunder for at tilmelde dig vores mailliste for at modtage tilbud, nyheder, samt brugbare tips og tricks.

Skriv til os

Har du en forespørgsel til os?
Klik på knappen herunder for at kontakte os. Vi svarer så hurtigt vi kan.

Book et møde

Lad os mødes. Klik på knappen herunder for at booke et gratis og helt uforpligtende møde med en af vores konsulenter.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev for relevante nyheder og tilbud.

Tak for din tilmelding!

Share This