Nu også i Myfone

Mange brugere er vant til at kunne tage kald på deres headsets knapper, når de benytter bordtelefoner eller andre enheder. Vi har meget naturligt oplevet en stor efterspørgsel på at kunne det samme med kald på Myfone.dk.

Derfor har vi nu udviklet en ny funktion, der gør det muligt også at besvare kald på Jabra-headsets på Myfone.dk – enten ved at trykke på en knap på headsettet eller blot tage headsettet på, hvis din model understøtter dette.

Funktionen er allerede lanceret, og understøttes af serierne Jabra Engage, Jabra Evolve, Jabra Pro, Jabra Biz og Jabra Speak.

Jabra og Google Chrome 

Vi har i første omgang valgt at understøtte denne mulighed til Jabra-headsets, da det klart er vores bedst sælgende mærke i vores headset-sortiment.

Udover at headsettet skal være en Jabra-model, og at du skal have installeret softwaren hertil, skal brugeren også benytte Myfone.dk i Google Chrome, da en Chrome-udvidelse fra Jabra er nødvendig, for at kaldet kan tages på headsettet.

Find opsætningen på Myfone.dk

Den enkelte kunde kan let opsætte funktionen under Indstillinger på Myfone.dk. Her vil der under Ring med Myfone komme et nyt punkt, hvor brugeren trin for trin bliver ledt igennem opsætningen. Efter hvert trin i opsætningen skal man trykke Opdater inde på Myfone.dk, for at ændringen slår igennem.

De Jabra-programmer, som man i opsætningen bliver bedt om at installere, skal brugeren ikke gøre noget ved efterfølgende. Når de først er installeret og man har fulgt resten af opsætningen på Myfone.dk, er funktionen klar til brug.

Om Flexfone

Med Flexfones I mulighed for at binde Jeres medarbejdere sammen på tværs af lokationer, hjemme, på messer, forretningsrejser både ind- og udenlands.

Nyhedsbrev

Klik herunder for at tilmelde dig vores mailliste for at modtage tilbud, nyheder, samt brugbare tips og tricks.

Skriv til os

Har du en forespørgsel til os?
Klik på knappen herunder for at kontakte os. Vi svarer så hurtigt vi kan.

Book et møde

Lad os mødes. Klik på knappen herunder for at booke et gratis og helt uforpligtende møde med en af vores konsulenter.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev for relevante nyheder og tilbud.

Tak for din tilmelding!

Share This