Nu også i Myfone

Mange brugere er vant til at kunne tage kald på deres headsets knapper, når de benytter bordtelefoner eller andre enheder. Vi har meget naturligt oplevet en stor efterspørgsel på at kunne det samme med kald på Myfone.dk.

Derfor har vi nu udviklet en ny funktion, der gør det muligt også at besvare kald på Jabra-headsets på Myfone.dk – enten ved at trykke på en knap på headsettet eller blot tage headsettet på, hvis din model understøtter dette.

blank

Funktionen er allerede lanceret, og understøttes af serierne Jabra Engage, Jabra Evolve, Jabra Pro, Jabra Biz og Jabra Speak.

Jabra og Google Chrome 

Vi har i første omgang valgt at understøtte denne mulighed til Jabra-headsets, da det klart er vores bedst sælgende mærke i vores headset-sortiment.

Udover at headsettet skal være en Jabra-model, og at du skal have installeret softwaren hertil, skal brugeren også benytte Myfone.dk i Google Chrome, da en Chrome-udvidelse fra Jabra er nødvendig, for at kaldet kan tages på headsettet.

Find opsætningen på Myfone.dk

Den enkelte kunde kan let opsætte funktionen under Indstillinger på Myfone.dk. Her vil der under Ring med Myfone komme et nyt punkt, hvor brugeren trin for trin bliver ledt igennem opsætningen. Efter hvert trin i opsætningen skal man trykke Opdater inde på Myfone.dk, for at ændringen slår igennem.

blank

De Jabra-programmer, som man i opsætningen bliver bedt om at installere, skal brugeren ikke gøre noget ved efterfølgende. Når de først er installeret og man har fulgt resten af opsætningen på Myfone.dk, er funktionen klar til brug.

Om Flexfone

Med Flexfones I mulighed for at binde Jeres medarbejdere sammen på tværs af lokationer, hjemme, på messer, forretningsrejser både ind- og udenlands.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev for relevante nyheder og tilbud.

Tak for din tilmelding!

blank

Bliv en del af Novaram

Vi søger pt. 1 ny kollega.

Klik her for at se vores ledige stillinger

You have Successfully Subscribed!

Share This