Vi sender flere og flere mails, når vi sidder foran computeren på arbejdspladsen – og det sker ofte, at de mails indeholder person- eller forretningsfølsomme oplysninger. Derfor kræver det også, at vi er ekstra opmærksomme på karakteren af de oplysninger, vi sender videre – og hvem vi sender dem til.

Men det sker alligevel ofte, at vi kommer til at sende mails til de forkerte mennesker, eller at vi deler de følsomme oplysninger med kolleger, som ikke skal have adgang til dem.

Den uheldige adfærd kan du heldigvis sikkert regulere og håndtere med Azure Information Protection.

Kryptér og beskyt dine mails

Azure Information Protection er en cloud-baseret løsning, som krypterer filer og mails med specifikke labels. Du kan altså selv bestemme, hvem der kan åbne dine filer og hvilke rettigheder, der hører med. Og det gælder uanset, hvor filerne havner henne. Deler du fx- en mail med 10 mennesker, og du kun har givet rettigheder til tre af dem, så er det kun de tre, der har adgang til indholdet.

Azure Information Protection giver dig også mulighed for at tildele forskellige rettigheder til dine filer. Har du fx et regneark eller en årsrapport, som skal deles med flere kolleger i din virksomhed, kan du konfigurere filerne således, at de ikke kan videresendes, printes eller rettes i, hvis det er nødvendigt. Du kan samtidig konfigurere e-mailen, som filerne sendes i, til ikke at kunne videresendes eller deles med andre.

Derudover kan du også definere dine egne sikkerhedsgrupper. Sender du fx en mail til dit bogholderi, er der ikke andre end medlemmerne i gruppen ”bogholderi”, der kan læse din mail.

Når du har bestemt dig for, hvem der skal have hvilke rettigheder, har du mulighed for at tracke og kontrollere brugen af dine filer og mails. Du kan analysere dataflows, få overblik over tilgængeligheden på dine filer, forhindre læk af data, opdage risikabel adfærd og stoppe den i tide og meget mere.

Øg sikkerheden på dine lokale filer

Azure Information Protection hjælper dig med at beskytte filer og mails, du sender ud af huset. Men du har uden tvivl også mange filer on premise eller i din cloud, som du også gerne vil give særlig eller ekstra beskyttelse. Azure Information Protection kan ved hjælpe af en scanner finde, klassificere og beskytte filer på dine servere. På den måde kan du begrænse adgangen til filer med følsomme oplysninger, eller bruge scanneren til at finde frem til sensitiv information, du måske ikke vidste, du havde adgang til.

Du kan blive klogere på Azure Information Protection i videoen her.

Nyhedsbrev

Klik herunder for at tilmelde dig vores mailliste for at modtage tilbud, nyheder, samt brugbare tips og tricks.

Skriv til os

Har du en forespørgsel til os?
Klik på knappen herunder for at kontakte os. Vi svarer så hurtigt vi kan.

Book et møde

Lad os mødes. Klik på knappen herunder for at booke et gratis og helt uforpligtende møde med en af vores konsulenter.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev for relevante nyheder og tilbud.

Tak for din tilmelding!

Share This