I den hurtigt udviklende teknologiske verden er virksomhedsejere og ledere, som dig, altid på udkig efter den næste store ting, der kan give dem en konkurrencemæssig fordel.

Har du overvejet, hvordan AI-værktøjer måske kan hjælpe?

ChatGPT – eller Generative Pretrained Transformer, hvis du vil være teknisk – har skabt store bølger hele året. Det er en AI-model udviklet af OpenAI, som er designet til at generere menneskelignende tekst baseret på de instruktioner, den får. Tænk på det som at have en professionel skribent lige ved hånden, klar til at generere indhold, besvare forespørgsler eller endda skrive udkast til e-mails, når du har brug for det.

Mange andre AI-modeller er også blevet frigivet, herunder en fra Google kaldet Bard. I modsætning til ChatGPT kan Bard surfe på nettet for at finde svar (det kan du i ChatGPT, men du skal være betalende Plus-abonnent og have slået webbrowsing til i indstillingerne).

Nogle virksomheder bruger allerede AI-værktøjer, primært til kundeservice og til at skabe indhold. Det er som at købe en Ferrari bare for at køre i Netto. De kan gøre så meget mere!

Her er tre af de andre måder, hvorpå et AI-værktøj kan sætte turbo på din virksomhed…

Vær på forkant med nye trends: Kan du huske følelsen, da du for sent indså, at den sidste “store ting” kunne have været en guldmine? Med et AI-værktøj vil du være den, der sætter trends, ikke den, der følger dem. Du skal blot bede den om at “give en kort analyse af de seneste [indsæt din branche] trends”, og så er du bevæbnet med stærk viden.

Øg produktiviteten med vigtige vaner: Øget produktivitet er den hellige gral for enhver virksomhedsejer. Med et AI-værktøj kan du udnytte banebrydende forskning til at sætte skub i dine arbejdsvaner. Bare spørg efter “top-5 over de nyeste måder at [forbedre et specifikt område] på”. Vi vil vædde på, at du får øje på noget du aldrig havde skænket en tanke.

Træf bedre beslutninger med resuméer af komplekse begivenheder: Bed dit værktøj om at forklare [noget komplekst] til en 12-årig … det er en smart måde at få et resumé, som alle kan forstå.

ChatGPT, Bard og alle de andre er mere end bare AI-skriveassistenter … de er dit hemmelige våben i forretningsverdenen. Det er på tide, at du holder op med kun at bruge din Ferrari til at køre i Netto og begynder at give den en ordentlig tur.

 

Hvis vi kan hjælpe dig med at bruge AI mere i din virksomhed, så kontakt os.

Brug for hjælp til hvordan du implementere AI i din virksomhed?

Kontakt os for hjælp til hvordan og hvor du kan øge produktiviteten i din virksomhed med hjælp fra AI. Tlf. 70 26 77 30 eller info@novaram.dk

Nyhedsbrev

Klik herunder for at tilmelde dig vores mailliste for at modtage tilbud, nyheder, samt brugbare tips og tricks.

Skriv til os

Har du en forespørgsel til os?
Klik på knappen herunder for at kontakte os. Vi svarer så hurtigt vi kan.

Book et møde

Lad os mødes. Klik på knappen herunder for at booke et gratis og helt uforpligtende møde med en af vores konsulenter.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev for relevante nyheder og tilbud.

Tak for din tilmelding!

Share This