Tidligere på året meddelte vi at Microsoft vil lancere PowerPoint Live. Nu er PowerPoint live bredt tilgængeligt til PowerPoint til internettet.

Hvad er PowerPoint live?
Enhver der har prøvet at lave præsentationer ved hvor svært det kan være at få publikum til at engagere sig og holde fokus. Det er her PowerPoint live kommer ind i billedet, PowerPoint Live oplevelsen vil kunne hjælpe brugeren med at gøre præsentationerne engagerende og fastholdende.

Alle i publikum vil via deres enheder (laptops, tablets og telefoner) kunne oprette forbindelse til præsentationen.  Publikum kan navigere gennem slides i deres eget tempo, uden at påvirke selve præsentationen – dvs. du som bruger ikke længere vil gå glip af vigtige informationer. Publikum vil have mulighed for at komme med feedback til fremlæggeren med “Live-reactions”, kommentere samt bedømme præsentationen ved afslutningen.

Som et stort skridt i nedbrydningen af sprogbarrierer, kan alle i publikum gennem AI aktiver live undertekster på deres fortrukne sprog på deres egen enhed.

Hvordan kan jeg bruge denne funktion i dag?

PowerPoint Live installeres via Office 365.

På dagen for en præsentation vælger præsentationsværten “Præsentér Live” enten under fanen Slideshow (i tilfælde af det forenklede bånd) eller under fanen Vis:Forenklet bånd.

Kun personer i din organisation – Begrænser adgangen til personer, der er logget på med konto i samme Office-365 organisation (arbejds- eller skolekonto) som præsentationsværten.

Alle – Giver adgang til alle, der har linket til live-præsentationen.

Log ind med Microsoft Teams

Hvis du bruger videokonferenceværktøjet Microsoft Teams, skal du blot oprette forbindelse til Teams-opkaldet og dele skærmen, hvor du åbner præsentationen i PowerPoint til internettet, og klikke på “Præsentér Live”.

Herefter kan alle på Teams-opkaldet se QR-koden og det korte link, de kan bruge til at oprette forbindelse til live præsentationen.

Deltagere fra hele verden kan scanne QR-koden ved hjælp af deres mobiltelefoner som tillægsenhed for at oprette forbindelse til præsentationen. Efter tilmelding til præsentationen kan de vælge undertekster på over 60 forskellige sprog, som hjælper dem med at følge op på deres foretrukne sprog.

Har du brug for hjælp til et af Microsoft produkter, så tøv ikke med at kontakte os på +45 70 26 77 30

Nyhedsbrev

Klik herunder for at tilmelde dig vores mailliste for at modtage tilbud, nyheder, samt brugbare tips og tricks.

Skriv til os

Har du en forespørgsel til os?
Klik på knappen herunder for at kontakte os. Vi svarer så hurtigt vi kan.

Book et møde

blank

Lad os mødes. Klik på knappen herunder for at booke et gratis og helt uforpligtende møde med en af vores konsulenter.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev for relevante nyheder og tilbud.

Tak for din tilmelding!

Share This