Lenovo har siden 1992 været en fast partner for virksomheder i alle størrelser ii hele verden. De har i én fleksibel løsning leveret værktøjet, der har muliggjort alt fra drift til innovation; ThinkPad’en.

Thinkpad har gennem 25 års udvikling etableret sig som verdens førende bærbare computer. Tusindvis af virksomhedsejere sætter hver dag deres lid til ThinkPad’en som den vigtigste samarbejdspartner i dagligdagen, og som en aktiv ressource til at nå forretningens mål.

Men, med en ThinkPad-familie, der bliver ved med at vokse, kan det være svært at finde rundt i hvilken model, der passer til forskellige virksomhedsbehov og mål.

Her er de fire grundlæggende ThinkPad-serier til fire forskellige målgrupper og behov, så du hurtigt kan danne dig et overblik, ok lettere træffe valget af den rigtige ThinkPad til dine behov.

T-SERIEN

Ideel til større virksomheder

Med en yderst høj ydeevne, er PC’ere fra T-serien stærke nok til at understøtte de mest krævende arbejdsopgaver. De er perfekte til større virksomheder, der har brug for en holdbar løsning, og som samtidig vil sikre mobilitet for deres medarbejdere.

T490 er en kraftfuld, tynd og let bærbar pc med en batterilevetid på op til 16,1 timer. Den er den ideelle højre hånd til lange arbejddage og udfordrende opgaver. Den har en kraftfuld 8. generation af Intel® Core™ i5/i7 vPro™ processor og en 14” skærm: HD, FHD IPS (Touch/PrivacyGuard/Low Power), WQHD IPS med Dolby® Vision™.

T590 er en lidt større version af T490 og har samme powerfulde indhold, men giver brugeren en 15” FHD IPS (LW Touch/ HDR med Dolby® Vision™) skærm og 15-timers batterilevetid.

T-seriens PC’ere giver med den lette vægt samtidig medarbejdere frihed til nemt at medbringe deres bærbare pc fra møde til møde, mens batteriet varer.

Kontakt os for gældende priser

L-SERIEN

Ideel til ambitiøse medarbejdere på farten

L-seriens bærbare pc’ere er sikre, pålidelige og mobile. De er gode til store virksomheder, der vægter sikkerhed højt, men som ofte har brug for medarbejdere på farten. Med sikkerhedsfunktioner af højeste kvalitet, bliver virksomhedens data beskyttet – lige meget hvor i verden, der arbejdes fra. Det sørger en TPM 2.0-chip og Match-on-Host-fingeraftrykslæser (ekstraudstyr) helt sikkert for.

Batterilevetiden på op til 14 timer og Rapid Charge, der oplader batteriet til 80% på kun en time, sikrer desuden, at ingen møder eller agendaer afbrydes af en død PC. Sælgere og konsulenter kan gøre det, de gør bedst uden at bekymre sig om ledninger, kabler og klodsede computertasker.

L390 er den stabile, sikre og omkostningseffektive løsning. Et smart valg til virksomheder med tempofyldte miljøer og mange møder. L390 Yoga er en 2-i-1 løsning, som kan bruges både som bærbar eller tablet, og derfor er den oplagte løsning til medarbejdere, der hurtigt og ubesværet skal navigere mellem filer, præsentationer og agendaer på farten.

L490 er 14″ udgaven, den mest solgte L-serie bærbare.

L590 er 15″ udgaven, der ud over større skærm, også har fået plads til et numerisk tastatur.

Kontakt os for gældende priser

E-SERIEN

Ideel til mindre virksomheder.

De bærbare pc’ere fra E-serien har kraftfulde Intel® Core ™ i7 -processorer samt mulighed for indsættelse af dobbelt harddisk og et dedikeret AMD-grafikkort. 

Den 15.5” E590 er den perfekte løsning til mindre virksomheder, hvor den lidt mindre 14” E490 er et smart valg til mobile kontormiljøer med fleksible mødekulturer. E-serien tilbyder en fantastisk kombination af kvalitet og pris, hvilket gør den perfekt til små virksomheder, der ønsker at give deres medarbejdere en stabil og pålidelig ThinkPad til et overskueligt budget.

E-serien kan dockes i USB-C kablede dockingstationer.

 

Kontakt os for gældende priser

X-SERIEN

Ideel til kreative miljøer.

X1 Carbon er den perfekte business bærbare. Ved hjælp af kulfiber har Lenovo formået at lave den mindste 14″ bærbare på markedet, uden at gå på kompromis med ydeevne. Den kan desuden dockes i de samme mekaniske dockingstationer som T- og L-serien bruger.

X1 Yoga er en 2-i-1 variant som kan bruges både som bærbar eller tablet.

X1 Extreme undderstøtter op til fire skærmbilleder og er god til kreativt arbejde, gaming samt MR/VR. X1 Extreme har 8. Generation H Series Intel® Core™ processor, NVIDIA® GeForce GTX 1050Ti grafik og op til 64GB hukommelse. Yderligere har den USB-C Thunderbolt™ 3-teknologi, som understøtter skærme med høj opløsning og dataenheder med stor ydeevne, hvilket gør det til et perfekt valg til kreative bureauer.

Kreative forretninger som f.eks. arkitekt- og ingeniørvirksomheder vil kunne drage fordel af X1 Extreme’s power, der nemt kan håndtere tunge tegneprogrammer og lange arbejdstimer. Køber din kunde ind til en kreativ organisation med ambitionerne i top, vil han med garanti ikke fortryde X1 Extreme.

Kontakt os for gældende priser

 

 

Yderligere information

 

Hver virksomhed har forskellige behov og med det store udvalg af ThinkPad-modeler, kan du nemt finde en løsning, der bedst passer perfekt til din kundes forretningsbehov.

Hvis du stadig ikke er sikker på, hvilken model der passer bedst til din kunde, eller har andre ThinkPadspørgsmål, så kontakt vores Lenovo-specialister – de er altid klar til at hjælpe!

Nyhedsbrev

Klik herunder for at tilmelde dig vores mailliste for at modtaget tilbud, nyheder, samt brugbare tips og tricks.

Skriv til os

Har du en forespørgsel til os?
Klik på knappen herunder for at kontakte os. Vi svarer så hurtigt vi kan.

Book et møde

Lad os mødes. Klik på knappen herunder for at booke et gratis og helt uforpligtende møde med en af vores konsulenter.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev for relevante nyheder og tilbud.

Tak for din tilmelding!

Share This