Mange danske virksomheder er allerede godt i gang med at søsætte en ambitiøs digitaliseringsstrategi (måske sidder du endda midt i arbejdet lige nu). Det er dog ikke en strategi uden udfordringer – og de mest almindelige handler om håndtering af data og uforudsete udgifter.

Kernen i en succesfuld digitaliseringsstrategi er cloud-computing, fordi den løsning nemt kan tilpasse sig forandringer i markedet eller nye samarbejder. Når store dele af it-miljøet flytter til en cloud-løsning, så betyder det også, at mange virksomheder står tilbage med et halvtomt datacenter, som kun bliver dyrere og dyrere og mindre effektivt at betjene med tiden.

Med den stigende digitalisering kræver et in-house datacenter gentagende investeringer for at sikre det rigtige sikkerhedsniveau, infrastruktur, køling, netværk og meget mere for overhovedet at kunne holde datacenteret på det niveau, som erhvervslivet kræver.

Co-location gør din vej til skyen nemmere

Mange virksomheder er i dag underlagt strenge krav for datahåndtering. Skal man som virksomhed selv finde hoved og hale i de strenge krav, kan det nemt forsinke cloud-implementeringen – både fordi kravene er komplekse, men også fordi det er langt fra alle virksomheder, der har styr på, hvor og hvordan de egentlig opbevarer deres data.

Den hovedpine kan co-location være en særdeles taknemmelig løsning på. Ved at bruge co-location som et supplement til cloud øger du den fysiske datasikkerhed og sikrer, at dine data bliver inden for Danmarks grænser.

Med co-location hos Novaram får du ikke kun adgang til sikre, fysiske lokationer og et af landets hurtigste netværk, men også:

  • 100% redundant og døgnovervåget løsning
  • Lille investering sammenlignet med etablering af eget serverrum
  • Dansk support
  • Mulighed for hurtig skalering

Og meget mere.

Så vil du gøre din vej til skyen nemmere for dig selv, så tag fat i os og få mere info om vores co-location på tlf. 70 26 77 30 eller info@novaram.dk

Læs mere om vores hosting-løsninger her eller i vores blogindlæg: Få mere tid mellem hænderne med ekstern hosting.

Vil du holde dig opdateret på, hvad vi kan tilbyde dig, så meld dig til vores nyhedsbrev herunder for de nyeste indsigter og tilbud fra Novaram.

Tilmeld dig vores blog!

E-mailadresse:
Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev for relevante nyheder og tilbud.

Tak for din tilmelding!

blank

Bliv en del af Novaram

Vi søger pt. 1 ny kollega.

Klik her for at se vores ledige stillinger

You have Successfully Subscribed!

Share This