Vi ved, at én af de største årsager til læk af data og kompromitteret sikkerhed generelt ude i de danske virksomheder, skal findes hos dine medarbejdere. Det er rigtig ofte menneskelige fejl, som viser sig at være synderen, hvis en virksomhed oplever brud på it-sikkerheden. Konsekvenserne er i bedste fald alvorlige – og i værste fald er det en meget dyr affære for både virksomheden og virksomhedens kunder.

Derfor er der brug for flere og flere intelligente systemer, der kan hjælpe dine medarbejdere med at have en langt mere sikker omgang med de data, de behandler i løbet af deres arbejdsdag.

Skab begrænset brugeradgang med Privileged Identity Management

En løsning på problemet er Azure AD Privileged Identity Management.

Alle virksomheder kan få gavn af Privileged Identity Management, men særligt virksomheder, der fx er i gang med at migrere deres it-infrastruktur til skyen, er mere sårbare over for hackerangreb og datalæk under den proces. Det handler særligt om bruger-kontoer, der har privilegeret adgang til mange forskellige ressourcer og data i fx Azure AD, Azure, Office 365 og Microsoft Intune.

Privileged Identity Management øger sikkerheden markant til disse brugere, da servicen giver dig mulighed for at opsætte krav og restriktioner til brugernes adgang til fx Azure AD eller Microsoft Intune. Servicen er med til at forhindre risikoen for overdreven, unødvendig eller misbrugt adgang til ressourcer og data i dine systemer.

Mere konkrete fordele med Privileged Identity Management er:

• Giv tidsbegrænset adgang til dine data til udvalgte brugere. Du kan fx give kun én times adgang til Microsoft Intune til bestemt medarbejdere
• Opstil et tidsinterval, hvor der adgang til dine data
• Kræv godkendelse for at aktivere privilegeret adgang
• Håndhæv multifaktorgodkendelse for at aktivere privilegeret adgang
• Få notifikationer hver gang privilegeret adgang bliver aktiveret

Vil du videre mere om, hvordan du øger din it-sikkerhed, så læs vores blogindlæg ”Gør din it-beskyttelse mere intelligent med Microsoft”. Du kan også tilmelde dig vores blog herunder.

Tilmeld dig vores blog!

E-mailadresse:

0 kommentarer

Indsend en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev for relevante nyheder og tilbud.

Tak for din tilmelding!

blank

Bliv en del af Novaram

Vi søger pt. 1 ny kollega.

Klik her for at se vores ledige stillinger

You have Successfully Subscribed!

Share This